ARCHIEF: Guttermouff Music promo 2005

3 november 2016

We hebben er veel vragen, DM’s, tweets, mailtjes etc. over gekregen..:
 

WANNEER KOMEN DIE OUDE TAPES WEER ONLINE??

 
Het is zover hoor! We beginnen met de promo die we in 2005 op internet gooide. Dit was het startschot van de Guttermouff movement. Ooit begonnen als independent labeltje met voornamelijk emcees uit Zoetermeer zoals ?Error, Active, Coma Abstract en Sas, maar ook guys buiten regio ZOO: 5th Season – Rust in vrede big bro! – (Coevorden), Kuro (Heerlen) en Manu (Groningen).
 
Mensen worden ouder en kiezen paden; zo is Active een derde van Playground Zer0. Coma Abstract (Dean Bowen) doorkruist het land al dichtend op events en Kuro (aka Marc Alberto aka Not Simon) is componist, saxofonist, duizendpoot.
 
Guttermouff Music is nu een opnamestudio. Iedereen is welkom om te komen werken, neem gerust contact op via het formulier.

Maar om een lang verhaal kort te maken:
 


 
De rest van de downloads komen binnenkort. Blijf in de buurt of check het archief zo nu en dan even.

Ps. Er zijn nieuwe tracks onderweg..