VIDEO: Blad Klad

2 mei 2017

Vunck presenteert de eerste track van Ill Material zijn aankomende EP Goot Rap, geproduceerd door Halux. Dit is tevens het startschot voor het lossen van een stapel tracks die de afgelopen jaren gemaakt zijn.

 

 

 

"Ondanks de stilte rondom Guttermouff Music de afgelopen jaren heb ik niet helemaal stilgezeten. Allereerst is de studio verhuisd naar Den Haag. Qua beats/producties zijn er een aantal projecten met andere emcees gedaan (en gaande). Natuurlijk gingen de Kerstmiritisses gewoon door, verder je zou wat feature dingetjes van me tegengekomen kunnen zijn en zijn er nog een paar optredens gedaan.

Eerlijk, ik moet ook gewoon bekennen dat ik heb geslapen op mijn eigen shit. Tracks werden gemaakt en bleven dan een tijdje hangen om ze vervolgens te stacken op de unreleased plank. Is leuk hoor, maar op deze manier komt shit natuurlijk nergens terecht en was het dus vooral leuk voor mezelf en mijn buren. That being said..

Uit al die opgehoopte tracks ga ik een selectie maken, artwork regelen en dat in 1 keer online gooien. Het moet wel netjes gebeuren dus geef me ff de tijd.. In de tussentijd drop ik Goot Rap, een ep van 5 tracks die Halux en ik in 2013 hebben gemaakt. Het had ook eigenlijk in de periode na ZOO Troepe uit moeten komen maar zoals ik dus al zei...dagga.

Maar ik heb de afgelopen jaren niet helemaal onder een steen geleefd, dus heb wel een beetje meegekregen dat er een hoop is veranderd. Ik vind het master om te zien dat er tegenwoordig zoveel grote successen worden geboekt. Records na records worden gesloopt en het einde is volgens mij nog lang niet in zicht. Ik kan zeker niet zeggen dat ik alles ook dope vind, maar ik hoor echt keiharde tracks voorbijkomen. Boombap/trap of whateverthefuck, doe en maak waar je je goed bij voelt. Trouwens, niemand heeft tijd voor je zure shit en afgunst omdat die ander ff wat harder gaat.. Just do you and be great at it, I salute you all!

Sowieso wil ik IEDEREEN bedanken die me is blijven supporten terwijl ik mijn low-key operatie-tjes hier en daar deed maar er niet echt iets uitkwam,
peoples die naar nieuwe shit bleven vragen én bleven volgen om dan uiteindelijk ongeveer 16,337649 insta posts op jaarbasis te kunnen zien voorbij sliden,
strijders die naar shows kwamen zonder te weten wat de fuck ze konden verwachten haha..en iedereen die bleef bestellen in de Gutterrobe man, love!!


Met het uitbrengen van die eerder genoemde selectie tracks sluit ik een stoffig hoofdstuk af om een nieuwe te starten. Blijf in de buurt! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit allemaal te lezen."


Ill Material – Blad Klad
produced by Halux Beats
mixing: Guttermouff Music
mastering: Statinski Mastering
Video: VUNCK